Telling stories for a living

Squash!

Straks mijn eerste squash-training van de afgelopen twee jaar: dat wordt afzien en morgen stijve spieren voelen zitten… en zeggen dat ik dat vroeger 2-3 keer per week intensief beoefende. Maar bon, ik pak het terug op waar ik het toen heb laten liggen, met de ambitie om er terug een wekelijkse traditie van te maken. 
Wish me luck. Hehe.

5 Comments

 1. Junni

  Bij mij is het ondertussen ook even geleden, maar wel geen 2 jaar 🙂 Gij zijt er gewoon mee gestopt sinds uw zware nederlaag tegen mij!

 2. Unexpected

  Bedoelt ge die opwarmingsoefening daar van toen ik met mijn goeie arm in de gips zat soms? Zwak jong, echt :-)!

 3. Junni

  Pfff, opwarmingsoefening voor mij ja, een hel voor u! Speelde ik toen zelfs niet met rechts?

 4. Unexpected

  No comment 🙂

 5. Junni

  Omdat ge weet dat het waar is!! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑