Telling stories for a living

Ondertussen

Tussen mijn laatste “still alive” post en vandaag zijn op een paar dagen na 14 maanden verstreken. Mijn laatste post met echte content is nog langer geleden, ergens van september 2019! Time flies zoals ze zeggen…

Ondertussen kreeg de wereld een pandemie over zich heen (die nog steeds on-going is), zijn we een paar jaartjes ouder geworden (en wijzer misschien ook, daar kom ik nog eens op terug), maar heb ik ook gigantisch veel shareable dingen bijeen gescharreld: tech, gaming, sportive stuff…

Enfin. De boel hier eens kickstarten dus.

Verder alles goed gezien de omstandigheden?

1 Comment

  1. Stijn

    Fijn dit te lezen. Verder alles prima hier, met iedereen die heelhuids doorheen de voorbije 18 maanden geraakte.

    Ben je van plan die shareable dingen ook hier te posten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑