Telling stories for a living

Volgbal

Oftewel “trackball” in het Engels. Daarnet nog een kleine omweg naar huis gemaakt om mijn nieuwe aanwinst te gaan kopen: een Logitech Cordless Optical Trackball. Het ding is al geinstalleerd en ik maak er dus volop gebruik van, al moet ik toegeven dat het toch eventjes wennen en zoeken is zo… na jaren van muisgebruik :-).Β 
Maar het bevalt. En het gaat zeker en vast minder belastend voor de pols en andere RSI letsels zijn…

2 Comments

  1. Anne

    Als je niet gamet, zal een trackball je wel bevallen. Ik ben er trouwens mee begonnen op het werk net omdat ik last van RSI begon te krijgen. Het is zΓ©ker wennen, maar na een tijd is een trackball echt wel leuk. En krijg je de handigheid te pakken om een dikke *zwoinnkkk* tegen die bal te geven zodat je cursor van de ene hoek van je scherm naar de andere vliegt πŸ™‚ Wel jammer voor de collega’s die iets op mijn PC willen tonen, en zitten te worstelen met die trackball πŸ˜€ (en met het qwerty-klavier, maar da’s dan weer iets anders)
    Annes laatste blog post..Oudercontact

  2. Unexpected

    Hehe ja πŸ™‚ op het werk gebruik ik een gewone muis maar ik denk er sterk aan om die ook te vervangen met een trackball want het bevalt me elke dag meer en meer πŸ™‚ verbazend hoe rap je dat gewoon bent!
    En over die collega’s: dat zal wel. Heb nu al een trackballende collega en daar zie ik dat fenomeen ook duidelijk ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑