Telling stories for a living

iTunes 8.0.1.11

U weet of u weet niet dat er ergens vorige week een update van iTunes 8 is gekomen, meer bepaald 8.0.1.11. Niets vermoedend deze geïnstalleerd zonder eigenlijk te weten wat er “nieuw” was en achteraf gelezen dat het vooral bug fixes waren (waar ik nog altijd geen last van heb, hout vasthouden) en maatregelen om de volledige suite te versnellen. 
En weet u wat? It works! Voor het eerst het ik het gevoel dat iTunes een degelijk programma is dat heel erg “snappy” aanvoelt en direct reageert op al mijn acties. Bij de vorige versies durfde er al eens een vertraging zijn, maar daar is nu niets meer van te merken. Klik & actie. Perfect! 
iTunes op Windows platform is eindelijk volwassen aan het worden me dunkt. Keep up the good work Apple.

1 Comment

  1. evita

    Ha, ik zit nog steeds met de 7 opgescheept. Kzal eens updaten als ik is tijd heb :p
    evitas laatste blog post..Verwarrende liedjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑