Telling stories for a living

Sony VAIO Drivers

Na enkele maanden van geen updates heeft Sony eindelijk weer eens een driver update voor zijn VAIO laptops gereleased. Wat mij vooral interesseert zijn de nieuwe nVidia WHQL / Sony certified drivers. Versie 156.65 is de nieuwste volledig door Sony gevalideerde versie en ik ben ze op dit moment aan het downloaden. Als ik u vertel dat de vorige versie 98.13 was, dan hoef ik niet uit te leggen dat ze daar hopeloos achterop lopen?
Natuurlijk kan je altijd “generic” drivers gebruiken, die op zich niet verschillen van degene die Sony released. Maar deze zijn uitvoerig getest door Sony op Sony systemen, dus in principe zijn die toch altijd net iets beter. Blijkbaar is er voor sommige modellen van videokaarten ook een firmware update nodig, die bijgeleverd zit bij de drivers. Ik ben eens benieuwd of ik straks nog een laptop heb ;-).

1 Comment

  1. Jan

    En?, heb je nog een laptop. Zelf heb ik sinds kort de Vaio vgn-ar61m en zover ik kan zien erg oude drivers. Zou het veel uit maken als ik die upgrade?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑