Telling stories for a living

Telenet Doet Het Weer!

Telenet is er alweer in geslaagd om zijn bestaande userbase weer eens als @”3″#1!!? te behandelen! U weet of u weet niet dat Telenet UPC heeft overgenomen. UPC was kabelleverancier in Leuven en daar had men een abbo dat gelijk stond aan Turbonet van Telenet, maar iets goedkoper en met meer datalimieten en betere snelheden. Wel, nu heeft Telenet beslist dat deze klanten een Turbonet aansluiting krijgen aan 59.95€ per maand (scheelt een 3€ met “gewone” Telenet klanten) MAAR daarbovenop krijgen zij 65GB datalimiet per maand (oftewel 30GB meer dan de “gewone” Telenet klanten) en een upload snelheid van 1Mbps in plaats van 512kbps.
Voor de klanten van UPC vind ik dit niet meer dan normaal want zij hadden namelijk iets gelijkaardigs voor de overname. Maar kan Telenet dit dan ook niet aan zijn bestaande userbase geven? Telenet begint stillekes aan serieus op mijn zenuwen te werken met hun afzetterij en het gaat niet lang meer duren voor ze hier alles kunnen ophalen als het zo blijft duren… en ik ben niet alleen. Ik ben eens benieuwd hoe Telenet gaat reageren op deze situatie. Is die marketing afdeling daar nu écht zo incompetent om niet te beseffen dat dit voor een ontevreden bestaande klantenbestand zal zorgen? Zucht.

2 Comments

  1. Inferis

    Ik weet dat niet. Voor het overgrote deel van hun klantenbestand is Turbonet zowieso veel te hoog gegrepen.
    Trouwens, ik wil er geld opzetten dat er binnen afzienbare tijd een nieuw product wordt toegevoegd (UltraNet?) met dezelfde limieten en snelheden als het UPC aanbod nu. Ze gaan het gewoon uittesten op de klanten in Leuven…

  2. Unexpected

    Ik twijfel er niet aan dat ze zo iets gaan uitsteken, maar wel aan een meerprijs en dat kan niet denk ik… hetzelfde product aanbieden aan andere prijzen? Lijkt me een zaak voor Testaankoop 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑