Telling stories for a living

Werkweek

Ja ja het verlof is weer voorbij. Vanaf morgen is het terug vroeg opstaan en meedoen aan de nationale sport: filerijden naar Brussel. Zo een weekje thuis zijn is plezant, maar eigenlijk is dat toch veel te kort om volledig tot rust te komen hoor. Net als ik zo in die luilekker-modus zit, moet ik mij weer opmaken om naar het werk te gaan en productief te zijn :-). Gelukkig doe ik mijn job erg graag en zit ik er dus niet zo erg mee in, al moet ik toegeven dat ik liever tot 10u ‘s morgens in bed blijf liggen in plaats van de gebruikelijke 6u30. Ach ja.

2 Comments

  1. Freggeltje

    Elabakes! Jaja, ik ben al terug hoor. Ik verwijs je graag naar mijn blog voor een impressie van de reis…
    ;o)
    Veel succes morgen met het opstaan!!

  2. Unexpected

    Mooie fotoshoot 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑