Neen, niet voor altijd want ik heb nog altijd de Lotto niet gewonnen. Spijtig. Deze week is een werkweek en daarna is er een weekje van welverdiende rust en ontspanning (heck, het is al geleden van eind januari dat ik nog vakantie nam – toen om te gaan snowboarden in de Franse Alpen).
Buiten een citytrip van een dag of drie naar Düsseldorf (waar net op dat moment een serieus grote kermis aanwezig is met attracties die ze hier zelfs niet in pretparken hebben) staat er nog niets gepland en wordt het meer iets van “carpe diem” en we zien wel wat er komt. Het enige waar ik een beetje op hoop is zonneschijn. Geen dertig graden en tropische zaken of zo, maar gewoon droog met temperaturen tussen de 20-25 graden.
Werkgewijs wordt het nog een weekje alles geven op vlak van voorbereiding voor het VMWare VCP examen, veel lezen en proberen en me verder verdiepen in de virtualisatie materie. Genoeg om me nog vijf werkdagen mee bezig te houden dus ;-).
En ja, ik moet mijn bouwdagboek dringend eens bijwerken want ondertussen zijn er al veel nieuwigheden en updates die het vermelden waard zijn! Hoe het daar dus in de gaten ;-).