Vierduizendentwaalf dagen. Oftewel op een paar dagen na 11 jaar. Zo lang bestaat dit blog al en deel ik mijn schrijfsels met de wereld.
blogaversary-sign
Crazy als ik er over nadenk! In die tijd heb ik mensen zien komen en gaan, relaties zien beginnen en eindigen, trouwe viervoeters moeten afgeven, mensen verloren aan slepende ziektes of ongelukken maar ook nieuw leven weten geboren worden en ook op professioneel vlak aardverschuivingen gezien en dingen gedaan waar ik trots op ben. Facemeltingly awesome!
Natuurlijk zijn er ook er ook de mindere dingen – de valpartijen zeg maar. Zaken waardoor ik mezelf beter leerde kennen. Belangrijk om je beperkingen te kennen, maar nog veel meer om ze te omzeilen en te verleggen. Ah ja! Ervaring is fouten maken er er uit leren, toch?
11 jaar. Heel veel blogposts en nog veel meer woorden. Tienduizenden. Daar komen elke dag toch wel een duizendtal bezoekers naar piepen. En zeggen dat ik eigenlijk vooral blog voor mezelf. Omdat ik graag schrijf en omdat ik op die manier mijn hoofd de nodige rust kan geven. Hoe cool is dat? *trots*
Maar zoals ik altijd zeg: de roadtrip is belangrijker en vaak ook gewoon leuker dan de bestemming en dus gaan we nog niet aankomen en gewoon blijven reizen.
You with me?