Telling stories for a living

Grote Kuis

De zomer is voorbij, de herst staat voor de deur. Met andere woorden: de dagen dat je meer binnen zit dan buiten staan voor de deur en aangezien TV mij matig tot niet kan boeien, wil dat zeggen dat ik weer meer uren in mijn bureau ga doorbrengen.
Traditiegetrouw wil dat zeggen dat ik “den boel eens goed uitmest”.
Dozen van gadgets tools die mijn leven vergemakkelijken kapot snijden en klaarleggen voor de papierophaling, papieren die ik niet meer nodig heb bij het oud papier gooien of door de shredder draaien (al naar gelang wat erop staat).
Papieren die ik wel nog nodig heb door de Doxie laten lopen en dan hun plaats geven in Evernote, mijn Mac en alle randapparatuur loskoppelen met het oog om alles af te stoffen en dan alles terug aansluiten + de kabels netjes wegwerpen in de voorziene kabelgoten onder het bureau én tot slot de nodige “inrichting en decoratie” tot een goed einde brengen: nieuwe posters eindelijk aan de muur hangen, foto’s inkaderen en een plaats geven,…
Enkele dagen later kan ik met mijn hand op het hart zeggen dat ik klaar ben voor regenachtige en koude dagen.

3 Comments

  1. Stijn

    Hoe staat het ondertussen met uw goede gewoonte: nog steeds alles mooi in Evernote of begint die rommeldoos zich stilaan weer te vullen?

  2. Unexpected

    Nope Stijn, tot nu toe lukt het me aardig om die rommeldoos te beperken tot een klein doosje die ik om de X aantal dagen / weken (afhankelijk van de inflow) digitaliseer :).

  3. Stijn

    Mooi zo. Ik begin stilaan hetzelfde te doen met o.a. visitekaartjes. Allemaal in google.com/contacts zwieren en daarna het kaartje weggooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑