Telling stories for a living

Laatste Dag

Vorige vrijdag was het zo ver: mijn allerlaatste dag bij de huidige werkgever was aangebroken. Na vijf plezante jaren de deur achter u dichttrekken, afscheid nemen van iedereen die u dierbaar was (en is) en tegelijkertijd jezelf klaarmaken voor de nieuwe uitdaging.
De gasten (en vrouwen) hebben mij niet laten gaan zonder een volwaardig afscheid, en zoals ik er in het verleden zelf al enkele had meegemaakt voor collega’s die weg gingen, was het ook vrijdagmorgend – rond een uur of half elf – zo ver. EenΒ  troep (ex) collega’s verzamelde zich aan mijn bureau met een leuke attentie: een mand vol “appel” producten (appels, jenever, minute maid, badparels met appel,…) wat doelde op het feit dat ik nogal Apple-minded ben en een fijne kaart. Daarna stond iedereen mij aan te kijken en werd er een woordje verwacht… iets waar ik meestal geen enkel probleem mee heb, maar dat op dat moment toch net iets minder goed ging. Enfin, ik heb er wel iets uitgekregen en er werd gelachen dus het zal wel goed geweest zijn :-).

Farewell Gift

Tegen de middag was mijn bureau netjes opgekuisd, waren mijn beide pc’s al volledig leeggemaakt en geherinstalleerd en had ik alles wat ik aan andere collega’s kon geven, netjes overgedragen. Het bureau van weleer met een “Unexpected” touch was terug veranderd in een anonieme desk, klaar voor de volgende nieuweling te verwelkomen. Daarna zat het er op, want de namiddag heb ik vrij genomen om nog een laatste keer een pint te drinken met al wie mij nauw aan het hart lag. Die namiddag is trouwens uitgelopen tot een uur of tien ‘s avonds, om een idee te geven dat het zeer plezierig was!
Dinsdag word ik verwacht bij de nieuwe werkgever. Nieuwe mensen. Een nieuwe uitdaging. Zowel professioneel als persoonlijk. Ik zie het volledig zitten. Maar ik zal de toffe bende van vroeger toch missen.
Bedankt mensen! Echt waar.

3 Comments

 1. Junni

  “Met al wie mij nauw aan het hart lag”…aangezien ik niet uitgenodigd was zal ik mijn conclusies maar trekken zeker? πŸ™‚
  Apple-mand is tof gevonden! Is de jenever al op trouwens? Anders kom ik deze week eens langs he.
  Junnis laatste blog post..Wilson to the rescue

 2. Unexpected

  Het waren alleen collega’s die uitgenodigd waren dude πŸ˜‰ Langteen :-p Wij zullen er nog is ene gaan drinken in de Neion anders πŸ˜‰ ?
  Neen jenever is niet op, nog geen tijd gehad… altijd welkom voor een proeverke!

 3. Junni

  Hehe, dat had ik wel door πŸ˜‰ Ik steek mijn lange tenen dan ook graag overal tussen he!
  Junnis laatste blog post..Wilson to the rescue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑