Telling stories for a living

1-Day Weekend

Morgen zondag – morgen werkdag. In navolging van de vele uren die ik de voorbije week op het werk heb doorgebracht met voorbereidend werk, moet ik morgen gaan werken omdat we een grote infrastructurele aanpassing gaan doen die logischerwijs niet gedurende de kantooruren kan gebeuren.
Daarom zal ik morgen noodgedwongen om 6u45 uit mijn bed moeten rollen om een goed ontbijt binnen te schuiven en dan mijn rugzak te pakken en te zorgen dat ik niks vergeet (laptop, USB stick, papieren die ik nodig heb, badges voor de datacenters,…).
En dat die uren van de voorbije week de nodige influence gehad hebben, is deze morgend duidelijk geworden. Ik ben gisteren achter mijn TV in slaap gevallen rond een uur of tien en ben pas wakker geworden om kwart voor één deze middag! Ik had dus duidelijk wat zzz’s nodig he.
Gelukkig heb ik volgende week vakantie en ga ik die vakantie goed beginnen met morgen, na het werk, richting Brussels Kart Expo te trekken voor de voorstelling van Cirque Du Soleil – Quidam. Woohoo.

3 Comments

 1. evita

  Maar manneke toch, en da op ne zondag! Gelukkig kunt ge erna een week recupereren.
  btw: i owe you nog een verslag eh 😉
  evitas laatste blog post..Het Zesde Zintuig

 2. Junni

  Shit, dan moet ik u niet meer uitnodigen om morgen mee naar de Next beurs te gaan?

 3. Unexpected

  @ Evita: ja inderdaad! dacht dat je me vergeten was…
  @ Junni: spijtig genoeg wel 🙁 next time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑