Telling stories for a living

OpenOffice 3.0

Na lang wachten is de derde versie van dit gratis office pakket eindelijk beschikbaar en dat het populair is, is duidelijk te merken aan het feit dat de servers van OpenOffice moeite hebben om aan de vraag te voldoen. Voorlopig staat dus enkel hun download pagina online, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om deze nieuwe release uit te proberen. 
Mijn exemplaar is ondertussen geinstalleerd en het ziet er echt goed uit. Zeker als je weet dat dit volledig gratis is, in tegenstelling tot Microsoft’s Office suite die redelijk duur is en voor de meeste mensen geen meerwaarde zal bieden volgens mij…
OpenOffice – try it!

3 Comments

  1. Junni

    Ik gebruik het ook (duuh, zit ingebakken in Ubuntu) en kan ermee doen wat ik wens te doen. Ik heb zowieso nog wel een Office draaien op mijn VM Windows XP, maar die wordt dus amper gebruikt.

  2. Unexpected

    Ik heb Office 2007 wel draaien, mede omdat ik het gratis heb via mijn Technet abonnement. Anders denk ik niet dat ik er zoveel geld aan zou uitgeven, niet omdat ik het niet goed vind, maar omdat ik het gewoon te duur vind voor de keren dat ik het gebruik…

  3. Junni

    Same here…door Technet ligt dat hier ook, anders geen zin om dat bedrag eraan uit te geven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑