Alleen de vijf hoofdtalen binnen de wereld van Microsoft gaan direct toegang hebben tot de finale versie van Service Pack 1 voor Vista: Engels, Frans, Duits, Spaans en Japans. De rest moet nog extra geduld uitoefenen, maar eerlijk gezegd: mensen die hun Windows in het Nederlands installeren zijn volgens mij ook niet echt het soort mensen dat staat te springen om SP1 te installeren. Ik denk zelfs dat er velen zijn die niet eens zullen weten wat een SP is ;-).
Waarom? Iemand die veel met computers bezig is, in de IT werkt of gewoonweg geeks die snel het nieuwste van het nieuwste willen testen, werken met een Engelstalige versie. Het is nu eenmaal een gegeven feit dat alle software eerst in het Engels uitkomt… No big deal dus. Maar toch goed om te weten. Lees er in ieder geval meer over op de Vista blog.