Deze week goede voornemens waargemaakt en sinds gisteren drink ik 1.5-2 liter water per dag. Niet alleen goed om wat overtollig gewicht kwijt te spelen, maar sowieso ook erg gezond voor de organen denk ik zo. Tot nu toe gaat het goed, ik drink mijn “volume” namelijk in flesjes van een halve liter en dan gaat dat beter dan wanneer er zo een mastodont van 2 liter voor uw neus staat. Psychologisch, I know… maar het werkt wel.
Ondertussen ook de inname van koffie naar nul aan het brengen, want koffie dehydrateert en gaat dus de werking van het water tegen. Thuis drink ik zelden of nooit koffie hoor, maar op het werk is er zo een koffiemachine om de 30m en daar kan je dan espresso, gewone koffie, cappuccino,… uithalen en aangezien dat helemaal gratis is, is dat dus een automatisme om elke keer je er voorbij komt een koffie’tje te tappen.
En als we nu nog al dat bovenstaande combineren met een beetje gezonder eten en eventueel zelfs sporten (zodra het weer beter is begin ik terug te lopen), dan komt er dit jaar iets in huis van die goede voornemens.
Duimt u mee?