Telling stories for a living

IT Pro Momentum

Zin in een gratis Technet abonnement, toegang tot gesloten fora van Microsoft voor troubleshooting en gedachten uit te wisselen en nog veel meer lekkers? Schrijf u dan asap in voor het IT Pro Momentum programma en misschien worden uw stoutste Microsoft dromen dan wel waarheid.
Hieronder een copy/paste van de blog van Kurt Roggen. Alleen al voor toegang tot Technet zou ik het doen, maar dat heb ik ondertussen al zelf aangeschaft (jaja, te rap geweest maar ja…). Ik kan er in ieder geval over zeggen dat het zeker en vast de moeite is, die Technet.
IT PRO Momentum Program
Microsoft has launched a brand new program, entitled IT Pro Momentum, and it is definitely worth to have a look at it.
IT Pro Momentum” is a Microsoft program focused on supporting “early adopters” – IT professionals who bet on the newest technologies to drive business value for their companies and advance in their careers.
What does it mean? In short, if you are planning/thinking about implementing Windows 2008, Vista, but also MOSS 2007 and you would like to share your experiences with the rest of the IT Pro world, you can!
Once you are enrolled in the program, you will receive in return for your experiences/feedback several advantages, such as a free TechNet Plus subscription, support calls to Microsoft, etc. You will also gain access to forums where you will have the opportunity to get your problems solved.
Here are some of the scenarios included in the IT Pro Momentum program:

 • Windows Server 2008 : AD
 • Windows Server 2008 : Virtualization
 • Windows Server 2008 : Networking
 • Windows Server 2008 : NAP
 • Windows Server 2008 : IIS7
 • Windows Server 2008 : PowerShell
 • Windows Vista : Secure Deployment

1 Comment

 1. Koen

  Ha, die Kurt Roggen. Ik heb er nog les van gehad over AD. Een heel bekwame kerel.
  Daarna heb ik toch de upgrade van een NT domein naar windows 2000 domein kunnen uitvoeren (AD) zonder veel problemen. Er was wel veel getest op voorhand.
  Groeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑