Telling stories for a living

Ik & Verjaardagen…

Ik ben een expert in het vergeten van data, waaronder dus ook verjaardagen. De enige die ik met zekerheid weet te onthouden is de mijne, maar voor de rest durf ik dat al wel eens vergeten. Dat heb ik dan weer opgelost door gebruik te maken van reminder sites (zoals Plaxo dat zo mooi doet) maar als die mails dan in je SPAM inbox komen, zie je ze niet en blijft het probleem bestaan…
Bij deze dus een heel gelukkige (en beetje te late) verjaardag gewenst J. !!

1 Comment

  1. Junni

    Jieehaa, een blog postje speciaal voor mij..schitterend! Thanks man. Bij deze is het u al een klein beetje vergeven da’k geen SMS aangekregen heb 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑