RTM oftewel Release To Manufacturing is de status die ze bij Microsoft hanteren om te vertellen dat een product klaar is om aan de grote massa op te leveren. In RTM status krijgen de grote OEM’s toegang tot het product zodat ze dit al kunnen integreren in hun systemen die te koop worden aangeboden op de dag dat “iedereen” toegang krijgt (bijvoorbeeld Dell of HP). MSDN leden krijgen, als ik me niet vergis, volgende week al toegang tot de download, Technet subscribers zoals mezelf moeten nog een drietal weekjes wachten.
De eerste besprekingen tonen eigenlijk geen veranderingen ten opzichte van de laatste Release Candidate (buiten een andere achtergrond bij de installatie), maar geven wel aan dat het stabiel is en er heel wat originele bugs uit zijn. Hier een installatieverhaal en natuurlijk een berg screenshots. Check it.
En nu aftellen tot ik er zelf ook aan kan…