Telling stories for a living

Back In Action

Jawel, Unexpected is terug in ons Belgenlandje. Eigenlijk ben ik al terug van zaterdagavond, maar wegens geen tijd en eigenlijk ook wel wegens nog geen zin om achter de pc te kruipen, is het er niet van gekomen om hier iets te posten.
In ieder geval was de vakantie naar de bergen super. De eerste dag is er een vers laagje sneeuw op ons neergevallen en de rest van de week hebben we mogen genieten van stralende zon en goede skipistes. Ideale vakantie dus. En het gezelschap was ook dik in orde, waardoor de sfeer er zowel op als naast de skipiste dik in zat! Zeker en vast voor herhaling vatbaar, hell misschien is deze trip wel het begin van een lange traditie! I sure hope so.
Anyway, terug werken vanaf vandaag en ik denk wel dat ik er klaar voor ben. Gans opgeladen en al, weet u wel?

1 Comment

  1. G

    tradities moeten er zijn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑