Telling stories for a living

Microsoft VS Apple (iPhone)

De eerste screens van Windows Mobile 7 zijn uitgelekt en daaruit is duidelijk te zien dat ze bij Microsoft hun pijlen op de iPhone gericht hebben. Zeg hallo aan touchscreen (multiple touch!), een camera om te bepalen in welke stand de PDA / telefoon / … gehouden wordt, de mogelijkheid om aan de hand van bewegingen te navigeren (bijvoorbeeld met je telefoon schudden om hem te unlocken),… en om het helemaal af te maken, als je telefoon “gelockt” is, kan je op het scherm een beetje tekenen met je vingers :-). Leuke screensaverfunctie niet? Anyway, de release is gepland voor 2009 dus dat wordt nog eventjes wachten vrees ik, maar in tussentijd ga ik toch een beetje kwijlen op die screenshots! U kijkt toch ook?

1 Comment

  1. Junni

    Ik heb de iPhone ook in mijn pollen gehad op het werk, en qua interface is dat toch wel iets gigantisch goed. Windows Mobile 6 voelt dan toch wat stroever aan moet ik zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑