Telling stories for a living

Wake-Up Light II

Zoals ik gisteren al zei was vandaag mijn eerste dag dat mijn Wake-Up Light zou instaan voor mijn wakker worden. Zou het ding écht werken? En zou ik wel wakker worden?
Het antwoord is (tot nu toe) volmondig JA! Van het licht heb ik niks gemerkt (althans niet bewust) en om stipt 6u ben ik rustig wakker geworden met het geluid van tsjilpende vogeltjes en andere bosgeluiden dat stil begon en altijd maar luider en luider werd. En als ik dan uiteindelijk mijn ogen open deed, werk ik “omarmd” door een gloed van licht.
Meestal, als mijn wekker afgaat, heb ik zin om nog eventjes te blijven soezen, vaak met als resultaat dat ik terug in slaap donder en een uur later wakker schiet en mijn dag met stress begin :-). Vandaag was dat niet het geval en ben ik als een jong veulen uit mijn bed gesprongen, klaar wakker (en ik heb maar vier uurtjes slaap gehad wegens nog gewoon aan dat vakantie-bioritme) en ready to take on the world.
Dus ja, tot nu toe werkt het ding perfect. Morgenvroeg ga ik de lichtintensiteit nog een tandje of twee hoger zetten, ik denk dat dat nog een beter effect gaat hebben. Morgen hoort u mijn verslag.

3 Comments

  1. Christophe

    Als je over een paar dagen nog zo positief bent, dan wil ik ook zo een ding :-). Je leest het dus goed, jij bent mijn proefkonijn.

  2. Unexpected

    We zijn goed bezig, check out mijn nieuwste postje hierover ;-).

  3. Junni

    Awel, ik heb het op iBood zien staan denk ik overtijd…spel was direct uitverkocht. Ik zal uw ervaringen nog even afwacht, eer het zelf te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑