Telling stories for a living

Mods & Tweaks

Ik heb hier en daar een beetje gemod en getweaked aan Unexpected.be. Als je er nog niks van gemerkt hebt, dan ben je heel waarschijnlijk niet alleen dus geen paniek. De veranderingen zijn miniem, zeg maar schoonheidsfoutjes. En ja, er zitten er nog verstopt maar mijn goesting was over. Ik heb in tussentijd ook mijn gamercard toegevoegd, een soort realtime statistiek over mijn XBOX 360 avonturen zeg maar. Voor het moment ben ik nog een volslagen “rookie” maar daar komt verandering in, wees gerust ;-).
Update: voila zie, ook mijn Last.Fm widget eindelijk eens toegevoegd.

1 Comment

  1. Junni

    Het wordt tijd dat uw gamerscore eens wat gaat stijgen. Enfin, buiten de pk’s en Nm’s, toch NOG iets waar ik T in overtref 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑