Telling stories for a living

Nog Eén Maand!

En dan ben ik jarig! Vandaag binnen exact één maand dus (inderdaad, op 7 februari dus). En dan gaat de teller van 26 naar 27. Ik denk dat ik nog ga genieten van mijn laatste maand als “kwart-eeuwer+1” want per slot van rekening komt dat nooit meer terug hé. Zou 27 ouder aanvoelen dan 26? Want ik weet dat ik 25 als “oud” ervaren heb… zeer eigenaardig, ik weet het. Kan het niet uitleggen.

11 Comments

 1. DIGG

  It hurt… bij mij toch… eventjes :o)

 2. V-Nijntje (aka Eden)

  Hey,
  Cool … we zijn op dezelfde dag geboren (allee, officieel toch) maar ik betwijfel of het ook hetzelfde jaar zal zijn. ‘k zal in elk geval moeilijk je verjaardagsdatum kunnen vergeten 🙂

 3. Unexpected

  Ik weet niet wat jouw “bouwjaar” is V’tje, maar ik ben “van den band gerold” in 1981 ;-). Heb je nu eigenlijk subtiel gezegd dat ik mag rekenen op verjaardagsgroetjes van jou :-)?

 4. V-Nijntje (aka Eden)

  Hihi. Ik ben een vuurdraakje. Kan je ineens opzoekingen doen. En yep… je kan op verjaardagsgroetjes van mij rekenen. Ik zal het ineens in outlook en palm en gsm en agenda en … ingeven. Ik ben nogal een chaotisch persoontje bij momenten… 🙂

 5. Unexpected

  Super! Ik ga eens opzoeken zie! En ik hoor het al, jij zou ook te vinden zijn voor die HTC smartphone die ik ga halen zodra hij uit is 😉 –> http://www.unexpected.be/?p=626

 6. Unexpected

  @V: als mijn opzoekingswerk goed is, ben ik een haan en ben jij geboren in ’76 (of ’88 maar zo jong schat ik je niet) :-).

 7. V-Nijntje (aka Eden)

  yip en yip … alhoewel ik nu even budget-wise het niet aankan om ook nog dat HTC hebbedingetje te hebben. Eerst extra tafel als bureau en extra 4-core pc en …. en …. (veel te lang lijstje eigenlijk)
  En neen …sniffel … zo jong ben ik niet meer (pinkt een traantje weg)

 8. Unexpected

  Aha 🙂 ja het is wel kostelijk maar ja alles apart kost ook geld. Ooohh een quadcore, zou ik ook nog wel willen maar denk dat ik een full option iMac 24″ ga kopen en als Wintel machine enkel mijn VAIO gebruiken. Maar van die lange lijstjes, daar ken ik ook alles van ;-).
  Kom kom… zou oud toch ook niet hé! levenswijs en ervaren heet dat ;-).

 9. Junni

  En vooral niet vergeten: 15 dagen later ben IK jarig!! En ik wil gerust ook wel een HTC krijgen

 10. Eden

  @Junni: net geen waterman of net wel?
  @Unexpected: levenswijseid en ervaring… is een mooie omschrijving. Niet meer lang kunnen uitgaan, minder energie noem ik dat. Nu … ‘t is toch al anderhalf jaar geleden dat ze me nog mijn identiteitskaart gevraagd hebben als ik in ergens binnenwou of sigaretten-jetonnekes wou gaan halen.

 11. Junni

  Nog steeds een vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑