Telling stories for a living

Tussenstand

Dag twee van de Exchange 2007 Academy zit er net op en dus is het tijd voor een kleine tussenstand. Ik vermoed dat we er ondertussen een goede 500 slides hebben doorgejaagd tijdens de presentatie-sessies die ‘s morgens doorgaan. Na de middag trekken we dan naar een enorm labo waar 70 clients staan met in de backend twee ESX-servers met ongeveer 600 virtuele servers op. Meer dan genoeg horsepower dus om alles in goede banen te leiden.
De gasten van HP, die deze opleiding organiseren, kennen zeker en vast hun vak. Zo goed dat ik hier dus constant “een tandje moet bijsteken” om altijd goed mee te zijn. Een opleiding in België is redelijk relax omdat ik er dan al veel van weet, maar hier is het dus enorm veel info absorberen (nieuwe info, daar Exchange 2007 splinternieuw is) en dan direct alles in de praktijk zetten. En ik voel het wel, want na een gemiddelde van 11u per dag Exchange’en, ben ik doodmoe.
Gisteren ben ik na de academy met de andere Belgen die hier rondlopen in Cannes gaan eten en daarna Belgisch bier gaan zoeken (en gevonden). Stella’s van 25cl aan 5€ per stuk, cava nog.
Buiten Exchange heb ik ook al veel Bentley’s, Ferrari’s, Porsche’s, … en ander exclusief vervoer zien voorbijracen, meestal bemand met een op leeftijd gekomen man met daarnaast een zeer groen madammeke. Hehe.
Anyway, ik ga nog eens Cannes induiken op zoek naar eten en drinken. Tot vanavond misschien. En smakelijk als u ook nog moet eten.
Ah ja, het is hier gemiddeld 25 graden met prachtig weer. We eten hier elke dag op het dak van het Hilton hotel (lees: een schitterend uitzicht) en ontbijten op het terras met wederom een knap uitzicht (de zon zien opkomen terwijl je ontbijt dus). Cannes rules.

7 Comments

 1. G

  als ik op en af kom, mag ik mij dan vr de deur parkeren 🙂 zal een fleske meebr….

 2. Unexpected

  Zeker 🙂 maar daarnet toen ik buitenging stond er daar ne grote limo met babes in weinig kleren. Ze waren blijkbaar foto’s aan het maken voor de badpakken van DIESEL… 🙂

 3. Luc

  ik vraag mij af of ik u lief moet hebben of haten (*joke*)… het feit dat ik enkel nog maar de belgische zon heb mogen zien dit jaar valt dit voor mij erg tegen.
  Aan de andere kant ben ik eerder een sneeuw dan een zon mens… dus dan ga ik maar wat meer tijdens de winter en hoop ik daar op zon 🙂

 4. Luc

  * sneeuw mens

 5. Unexpected

  Hehe 🙂 ik ben ook een sneeuwmens hoor Luc, vandaar dat ik toch eens per jaar naar de bergen trek (en als het ff kan nog een short-ski ook ergens). Maar Cannes is ook fijn hoor, neem het maar aan van een andere sneeuwmens.

 6. G

  the wall of shame/fame zegt dank u vr ‘het uitzicht’

 7. Unexpected

  You’re very welcome 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑