Telling stories for a living

@ Cannes

Voila se, ik zit in mijn hotelkamer in Cannes. De vlucht aan boord van een Brussels Airlines Airbus A319 vliegtuig is perfect verlopen: lekkere maaltijd gekregen, vriendelijk personeel en plaats genoeg (had de rij voor mij alleen).
Landen op de luchthaven van Nice is wel een beetje speciaal, want de landingsbaan ligt aan het water, waardoor je tot op de laatste paar meters nog boven water zweeft en het lijkt alsof je het water gaat induiken. Eenmaal aangekomen en de baggage opgehaald, stond er zoals voorzien een vriendelijke hostesse klaar om mij de weg te tonen naar de bus die me naar het hotel in Cannes zou brengen.
Het weer is hier schitterend (20-22 graden, meer moet dat niet zijn voor mij) en het uitzicht is de max. Vanavond is het een welkomstdiner en dan zie ik direct met wie ik de komende vijf dagen mijn tijd ga doorbrengen, om er dan vanaf morgenvroeg in te vliegen.

4 Comments

 1. G

  Ne foto van het uitzicht zou wel fijn zijn *hint*

 2. mieke

  ben jij een gelukzak zeg! Net terug van florida en nu alweer in cannes. Zal ik wel gaan werken!

 3. Unexpected

  @ G: ik ben dus al op wandel geweest en heb al een paar foto’s genomen 😉 maar nog niet van het “uitzicht” dat gij wilt zien… al heb ik al veel interessant “uitzicht” gezien hoor :-).
  @ Mieke: mja, dit is eigenlijk geen snoepreisje maar een opleiding voor het werk hoor. Natuurlijk heb ik hier ook wel een beetje vrije tijd om Cannes te bezichtigen maar tis dus geen vakantie.

 4. G

  ik ben redelijk open van geest en leer graag bij, dus toon mij uw ‘uitzichten’ ook maar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑