Cannes te Frankrijk, u alom bekend van het jaarlijkse filmfestival. Tijdens de eerste week van oktober ga ik in functie van mijn nieuwe job er ook naartoe, echter niet voor films te gaan reviewen maar wel om de HP European Exchange Server Academy 2007 bij te wonen. HP organiseert er een “academy” waar alle genodigden gedurende één week hands-on expierence krijgen met de nieuwe versie van Microsoft Exchange.
Wat mag je er verwachten?

  • Wat is er nieuw in versie 2007?
  • Hoe kan dit uw workload verlagen?
  • Labo’s
  • Cursus
  • Meer labo’s
  • Een keynote van Microsoft
  • Nog meer labo’s

De dagen beginnen om 8u en eindigen om 19u. Lange dagen dus waarin je een overload aan documentatie, opleiding, marketing en sales over je heen krijgt die onderbroken worden door lunches, dinner’s, een galafeest en nog van dat.
Zie ik ertegen op? Zeker en vast niet! Ik kijk er zelfs naar uit. Omgeven zijn door “the best of the best ” van HP en Microsoft, collega’s van alle uithoeken van Europa, information exchange en contacten leggen en als ik een beetje geluk heb, nog enkele leuke “relation gifts”. En dit alles vindt plaats in het Hilton hotel. En dan zeggen sommige mensen dat de IT-wereld niet fijn is…. Ze moesten beter weten!