Telling stories for a living

Laatste Dag

Morgen is mijn laatste dag als support engineer en vanaf volgende week begint dus mijn nieuwe functie als system engineer. Toen ik drie jaar geleden in de informatica wereld ben gestapt, was dit mijn doel, mijn “droomjob” zeg maar.
Mijn carrière is begonnen als helpdesk engineer voor een bekende Vlaamse Internet provider om daarna over te gaan naar support engineer 1ste, 2de en 3de lijn bij een grote multinational. Daarna werd ik hardware support engineer gevolgd door mijn huidige job als software support engineer. Elk van mijn voorgaande jobs heeft mij inzicht en ervaring gegeven in de verschillende aspecten van de IT, welke problemen op welke niveau’s heersen en vooral, hoe we die problemen het best kunnen aanpakken. Vanzelfsprekend heb ik binnen de rol van system engineer nog veel te leren, en ben ik dus een “junior” tussen de ervaren gasten die ik volgende week zal vervoegen.
Toch kijk ik er al enkele weken vol ongeduld naar uit en ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde zal zijn aan het team.
We zullen zien, maar duim alvast voor een goede start!

2 Comments

  1. G

    Succes!!!!!!

  2. Unexpected

    Thanks mate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑