Telling stories for a living

Op Een Dag…

… vind je de job van je leven, en dan ben je weg blijf je waar je bent. Onlangs schreef ik een stukje over testen die ik moest afleggen in verband met een interne vacature op het werk. Blijkbaar zijn die tests dus goed verlopen, want gisteren heb ik het heugelijke nieuws gekregen dat ik weerhouden ben!! Jihaa! Vanaf juni ben ik dus system engineer ladies & gentlemen, in een wintel omgeving. Hier heb ik altijd naar gestreefd, en na bijna vier jaar werken heb ik mijn doel bereikt. Gaan we nu stil zitten? Belange niet! Kennis vergaren, ervaring opdoen, vallen en opstaan, … het avontuur begint nog maar pas. Onnodig te vertellen dat mijn week meer dat goed is!

2 Comments

  1. G

    proficiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Unexpected

    Mercikes! Ik denk dat dat deze avond gevierd gaat worden @ Kafé Neion, dus zet maar een flesje bubbels koud! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑