Allereerst effe klagen dat mijn upgrade naar Vista nog altijd niet verstuurd is. Gisteren is het exact een week verstuurd via “Spring” (iemand daar al ooit van gehoord?), maar tot op heden nog niets ontvangen. Anyway, de mannen van Moduslink (de firma die voor MS de verzending van upgrades verzorgd) hebben gezegd dat het tot drie weken kan duren voor ik mijn dvd’tje in de bus krijg… geduld is een deugd en zo.
Verder is er ook officieel de XBOX360 Elite aangekondigd: zwarte behuizing, zwarte accessoires, headset enz inbegrepen, alle mogelijke kabels erbij (incl. de HD-kabel), HDMI poort en een 120GB harde schijf on board. Vanaf eind april te koop in de VS en Canada voor $499. Ik denk dat ik me zo een Elite model ga halen, wanneer ze hier verkrijgbaar zijn. Eindelijk Gears of War spelen :).
Professioneel zijn we ook niet slecht bezig: als zelfstandige in bijberoep gaan de zaken vooruit. Mijn bediende kant is aan het solliciteren, zowel binnen het bedrijf waar ik nu werk als extern, en beiden lopen vlot. Deze week mijn tweede gesprek gehad voor de interne functie en nu wacht ik op het verdict. Duimen  dus, want het is echt wel de job waar ik van droom.