Telling stories for a living

Fitbit Flex

Sinds vandaag de gelukkige gebruiker van een Fitbit Flex “Orange”. Voor de enkele zielen die niet weten wat een Fitbit is: het is een tracker die je om je arm draagt als een armband en die je beweging registreert en je slaappatroon analyseert.
Fitbit Flex Orange
Die data wordt via de app en de website in statistieken en rapportjes gegoten waardoor je hopelijk dingen kan leren uit je gewoontes en verbeteringen kan aanbrengen. Sinds ik een “data junk” ben en niks liever doe dat loggen en analyseren, ziet het er naar uit dat ik me de komende tijd ga amuseren.
Oh ja, ik heb voor de oranje versie gekozen, simpelweg omdat die €10 goedkoper was dan de zwarte, de grijze of de blauwe. Ik vermoed dat die minder succesvol is of dat ze een overstock hadden bij Coolblue, maar ik ben best tevreden met mijn hippe tracker.
Wordt vervolgd!

6 Comments

 1. Herman Dailybits

  Ik heb hem gisteren ook ineens besteld, toen ik het bij jou zag voorbijkomen.
  Benieuwd hoe weinig stappen ik zet op een doordeweekse kantoordag en hoe ik dit kan verbeteren.

 2. Tim Verbist

  Ik gebruik al enkele maanden “Moves” op de iPhone en dat geeft al een redelijk beeld (vooral hoe weinig ik beweeg ;-)).
  Nu los ik dit al op door rond te lopen als ik aan de telefoon ben… of door water te gaan halen aan de verste SIPwell ipv de dichtstbijzijnde :p.

 3. Elke

  Fijn fijn fijn, voeg je me even toe? Ik kan altijd wel wat meer competitie gebruiken 🙂

 4. Tim Verbist

  Graag maar ik kan je niet vinden in mijn vriendjeslijst… raar. Zie jij me wel, anders voeg maar toe :-)!

 5. Elke

  Hmm nee idem hier 🙁 Maar dit is de link van m’n profiel: http://www.fitbit.com/user/23C5PP daarmee lukt het mss wel?

 6. Peter

  Na het lezen van vĂ©Ă©l reviews gekozen voor de Jawbone UP24, US imported toen, nu ook in de EU te verkrijgen. Hoe zit het met de registratie van activities en slaap? Hopelijk geen last van uitslag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑