Telling stories for a living

#Project30 – Dag 11/12/13/14

En alweer vier dagen verder…

  • Ontbijt: the usual suspects dus
  • Lunch: restjes van de dagen voordien + fruit
  • Avondmaal: kalkoen in currysaus van kokosmelk, chilli con carne, vispapillot, kip met ratatouille en bloemkoolrijst

En daarmee zijn we morgen exact halverwege van de dit project. Ik heb de indruk dat mijn kleding losser begint te zitten, maar aangezien we niet op de weegschaal mogen, kan ik niet zeggen of het placebo is of niet. En om eerlijk te zijn: kilo’s interesseren me niet echt. Gevoel des te meer.
Vandaag trouwens met enkele collega’s uit eten geweest en een metgezel nam vol au vent met frietjes (ja Geert, ik kijk naar u!). Zelf ging ik voor het gezonde slaatje met gegrilde scampi’s en eerlijk waar, de frietjes deden me niets. Het wordt dus eigenlijk makkelijker en makkelijker om de vooropgestelde zaken trouw te blijven.
Yihaa!

1 Comment

  1. Elke

    Woohoo! Halverwege!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑