Telling stories for a living

#Project30 – Dag 9/10

Dag tien zit er ook alweer op wanneer ik dit aan het schrijven ben en het gaat allemaal steeds vlotter en makkelijker. Het voelt aan alsof mijn lichaam de “switch” gemaakt heeft en niet meer vraagt naar de oude gewoontes.
Ik las op internet dat het “Paleo” dieet (en ik vind dieet eigenlijk een verkeerde benaming, want ik zie dat helemaal niet als een dieet, maar wel als een gezonde levenswijze – maar daar kom ik later nog op terug) een erg complex en moeilijk vol te houden manier van eten / drinken is. Nu de tiende dag erop zit, durf ik dat eigenlijk heel erg tegen te spreken!
De eerste week is het effe aanpassen en zoeken. Alternatieven zoeken, constant checken wat wel en wat niet kan,… maar nu voorbij die eerste ontdekkingsfase zijn, is er niks “moeilijk” aan. Ik durf te denken dat de journalist(e) die dat artikel schreef, het zelf nooit geprobeerd heeft…
Concreet: als het je aanspreekt, laat je dan zeker niet afschrikken door die F.U.D. artikels! Met proberen is er niks verloren behalve je tijd en als het je niet aanspreekt, stopt je er toch gewoon mee?
Anyway. Mijn eten van de voorbije twee dagen:

  • Ontbijt: naar goede gewoonte eitjes met spek.
  • Lunch: soep, zalm met komkommer en fruit.
  • Avondmaal: worstjes met spinazie / kalkoen met cocosmelk en curry + bloemkoolrijst.

2 Comments

  1. Wim

    Ik heb vooral geleerd dat de kritiek komt van mensen die ergens 1 artikel gelezen hebben waarin staat dat het niet zo goed is om welke reden dan ook. Mensen die het geprobeerd hebben, heb ik nog nooit horen zeggen dat het slecht is.

  2. Unexpected

    Indeed Wim 🙂 zelfde ervaring. Is dat dan jaloezie omdat ze zelf het karakter niet hebben of is het iets anders, don’t know… and don’t care.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑