Oftewel het restaurant van wereldkampioen BBQ – Peter De Clercq. Diner voor twee. Begonnen met twee “coupe’kes” en lekkere slakjes als hapjes. Als voorgerecht gekozen voor gegrilde scampi’s (uiteraard op de BBQ) – vijf stuks en serieus groot ook. Perfecte “cuisson” en vergezeld van een lekkere salade en ditto sausjes.
Het hoofdgerecht was een stuk vlees dat vier weken gerijpt had en naar de naam “Simmenthal De Baviere” luisterde. Een Zwitsers ras dat volgens de beschrijving bijzonder smaakvol en mals zou moeten zijn, met een donkerrode kleur. Ik kan u zeggen: overheerlijk! Zonder twijfel voor herhaling vatbaar, maar er staan nog zoveel andere soorten op het menu die ik met plezier zou testen!
Het dessert hebben we overgeslagen omdat we gewoon voldaan waren… wat duidelijk veel zegt over de rijkelijke porties!
Elckerlijc is meer dan een aanrader en ze gaan mij daar nog zien. Voor een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, flesje wijn en een frisdrank / koffie als afsluiter bedroeg de rekening voor twee personen iets meer dan 180€. Gezien de kwaliteit, de porties en de ervaring, zeker zijn geld waard!