Telling stories for a living

Spotify – 4 Maanden Later

We zijn nu vier maanden ver sinds de lancering van Spotify in België en ik blijf een grote (en betalende) fan van het product / systeem. Sinds de dag dat ik klant ben, heb ik welgeteld VIJF tracks gekocht in iTunes. Vijf dus. Vroeger kocht ik voor 20-40€ per maand muziek – omgerekend zo een 35 tracks.
Spotify kost mij net geen 10€ per maand. Ik spaar dus 20€ per maand uit dankzij Spotify? Puristen zullen zeggen dat ze de muziek willen “bezitten”, maar ik heb die drang niet. Ik wil naar muziek luisteren. Ik geniet ook meer van wijn als ik er van drink dan wanneer ik een fles bewonder in één of andere kelder. Soorten, smaken en kleuren zeker?
En die 20€ per maand, die kan ik nu gebruiken om een concertje meer mee te pikken. Dubbele win dus, zowel voor mij als voor de artisten.

2 Comments

  1. WiMPiE

    Ik ben ook een fan, alleen jammer dat hun support zo te wensen over laat. Echt een regelrechte schande! Ik ben ook wel eens benieuwd wat er nog allemaal gaat komen. Als morgen iTunes een soortgelijke dienst aanbiedt (enkel streamen, niet meer kopen) schakel ik direct over! Momenteel is het de beste keuze, maar ik blijf op mijn hoede… Zo heeft Spotify mij op die dikke 3 maand dat ik het heb geen €40 gekost maar al bijna €100!! Ze vinden het blijkbaar normaal om dubbel aan te rekenen via Paypal. Misschien moet ik daar ook eens een blogpostje over schrijven! 😉

  2. Zillox

    Als je altijd dezelfde muziek luistert kom je goedkoper uit als je de muziek koopt. Ik moet wel toegeven dat Spotify super is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑