Telling stories for a living

VMware ThinApp – Gratis!

Wie nog nooit van ThinApp heeft gehoord, raad ik ten zeerste aan om een kijkje te nemen op de productpagina. Kort: ThinApp zorgt voor applicatie virtualisatie waardoor je bijvoorbeeld Internet Explorer 6 onder Windows 7 kan draaien.
Mensen die vandaag (lopende promo) een licentie van VMware Workstation 7 kopen, krijgen er dezer dagen gratis ThinApp Starters Edition bij, ideaal om lokaal op je laptop te experimenteren met “app virtualization” dus. Leuke actie!
Normaal gezien blijven bestaande klanten een beetje in de kou staan, maar de luisteraars van de VMware Communities Roundtable podcast kregen deze week goed nieuws: speciaal voor de luisteraars heeft VMware een website opgezet waar je met behulp van je VMware Workstation 7 licentie toch toegang krijgt tot de ThinApp Starters Edition!
Share the knowledge dacht ik bij mezelf, vandaar deze blogpost. Om je gratis licentie te claimen, surf je naar deze link. En vanaf nu dus subscriben op de VMware Communities Roundtable podcast (iTunes), een wekelijkse podcast waarin verschillende gasten onderwerpen over VMware aansnijden. Aanrader!

3 Comments

 1. indijan

  Heb jij aandelen van VMWare of zo ?

 2. indijan

  🙂

 3. Unexpected

  Jup 😉 vandaar dat ik enkele dure sportwagens op mijn oprit heb staan ;-).
  Grapje… spijtig genoeg!
  Even serieus: ben veel met VMware bezig en ik deel mijn ontdekkingen en ervaring op dit blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑