Telling stories for a living

Sport

Dat sport gezond is, wisten we al lang. Met mate weliswaar, want overdadig sporten zorgt alleen maar voor miserie. Tot voor kort bestond mijn sportgebeuren uit een uurtje squash per week en heel af en toe een klein fietstochtje van nog geen 20km – zo goed als niets dus.
Fitness vind ik wel leuk, maar hier in de buurt is geen leuke club en als je er te ver voor moet rijden, dan heb je veel te veel verleiding om “eens over te slaan”. Sinds deze maand is er hier echter (op 2km!) een nieuwe fitnessclub geopend!
Vandaag heb ik ze een bezoekje gebracht en na een half uurtje rondkijken en uitleg krijgen, ben ik de fiere eigenaar van een abonnement! En voor een interessante prijs vind ik zelf: omgerekend 36โ‚ฌ per maand, inclusief alle groepslessen en sauna ร  volontรฉ.
Morgenavond heb ik mijn eerste afspraak om de nieuwe toestellen een beetje te leren kennen en om een persoonlijk programma op te stellen. Ik ben eens benieuwd hoe het mij allemaal gaat vergaan…
Stay tuned voor mijn eerste bevindingen ;-).

6 Comments

 1. herman

  Persoonlijk vind ik de zomerperiode de minste aantrekkelijke om een fitness-programma te beginnen.
  Ik doe dit meestal enkel in de winter, daar de zomerperiode vooral veel zweet en te warme fitnesszalen betekend. Check dus zeker even of het niet te warm wordt in de fitness!
  Natuurlijk is dit wel dรฉ periode om samen met veel vrouwen te fitnessen, daar Flair en co elke week oproepen om wat af te vallen voor het bikini-seizoen.
  .-= herman´s last blog ..Surfmateriaal te koop =-.

 2. Unexpected

  Klopt! Maar het ziet er daar wel ok uit (veel schaduw) en het “hete” seizoen begint pas in juli of zo he ๐Ÿ˜‰ 2 maanden afzien maar dan terug doenbaar… en met het zomerse weer kan ik dan ook op en af fietsen ipv de auto te nemen in de winter ;-).
  En van die vrouwen… I’ll let you know!

 3. Wouter

  Die nieuwe fitness op de leuvensesteenweg in zaventem/kortenberg? Hebben ze squashzalen?
  Ik heb er van gehoord maar ik weet niet welke naam, en weet dus ook de website niet.. help is welcome!

 4. Unexpected

  Geen squash hoor ๐Ÿ™‚ niet overdrijven e ๐Ÿ˜‰
  Fit For Fun is de naam die je zoekt.

 5. Wouter

  Je weet maar nooit ๐Ÿ˜‰ ik ga momenteel in Jezus Eik in de Life Style Fitness, gewoon puur om de reden dat ze daar 2 squash zalen hebben, inbegrepen in maandelijks abonnement – double fun ๐Ÿ™‚

 6. Unexpected

  Mja zou tof zijn, maar ik wil een fitness dicht bij huis zodat ik geen reden heb om niet te gaan en ook niet te lang onderweg ben na de inspanning ;-).
  Squashen doe ik in Leuven.
  .-= Unexpected´s last blog ..iPhone OS 4.0 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑