Telling stories for a living

Back To The 90ies XL – The Aftermath

Het was een feestje, meer valt er niet over te zeggen. De VIP-lounge was netjes georganiseerd en drank was er in overvloed. De tapas waren OK, maar waren wel redelijk snel verdwenen, waardoor ik er niet zo veel heb kunnen proeven. Volgende keer dus eerst gaan proeven (of checken hoe lang de tapas beschikbaar zijn) voor we de dansvloer op springen.
Op muzikaal vlak waren de DJ’s goed te noemen en heb ik weer veel hits van toen (met bijhorende nostalgie) aangehoord. De “live” optredens waren verdeeld: 2 Brothers On The 4th Floor was voor mij zonder twijfel de beste live act. De zangeres heeft genoeg niveau of live te kunnen zingen zonder afgang te maken en de rapper van dienst deed het ook niet slecht. Om nog maar te zwijgen van de leuke danseressen die het duo had meegebracht.

httpv://www.youtube.com/watch?v=i86vvP1Ml1M

2 Fabiola vond ik echt niet goed, maar dat wist ik al sinds de vorige Back To The 90ies. Zonder Zohra is het een flop en hoe sneller Patje Krimson dit beseft, hoe beter voor iedereen. Goodshape is ook een grap en ik denk dat die gasten dat zelf ook beseffen – beetje dwaze pasjes doen op een podium en beetje geld scheppen. De keyboard man van dit quartet was ook lachen: de synths waren niet aangesloten, maar toch zat hij vlijtig op de knopjes te duwen. En dan nog naast de maat eh! Amateur. Ik zou mij echt schamen als ik zo mezelf belachelijk stond te maken.
Right Said Fred viel mee, maar was toch niet zo speciaal en Coolio moest het hebben van zijn enige twee hits (I See You When You Get There & Gangstah’s Paradise). Technotronic was dan weer wel goed en kreeg het publiek snel mee.
De “Club Room”, waar enkele bekende namen van weleer een setje kwamen geven, heb ik maar een half uurtje bezocht. De muziek stond daar naar mijn mening veel te zacht, waardoor ik meer hoorde van de gesprekken rondom mij dan van de DJ’s hun mixing skills. Volgende keer meer speakers installeren gasten, want enkel vooraan een paar speakers opstellen is duidelijk onvoldoende!
Ik kan concluderen dat Back To The 90ies XL een feestje was, maar ik had wel de indruk dat de sfeer er in het Sportpaleis beter in zat en dat er ook meer volk aanwezig was. In ieder geval, het was plezant,en ik heb mij goed geamuseerd, maar het 90ies concept is volgens mij al op de terugweg…

2 Comments

  1. Junni

    Ik sluit me volledig bij u aan, zowel qua sfeer als optredens. De vrouwen hebben toch weer hun zin gehad, door met Coolio op de foto te mogen staan 🙂
    .-= Junni´s last blog ..MacHeist nanoBundle 6 gratis apps te geef =-.

  2. Unexpected

    Zeg wel, Coolio is een player 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑