Telling stories for a living

Back To The 90ies XL

Begin april van dit jaar was het de eerste editie van Back To The 90ies in het Antwerpse Sportpaleis en ik moet het toegeven: het was daar best plezant en we hebben ons tot in de late uurtjes goed geamuseerd. Iets meer dan zes maanden later is de organisatie van mening dat het tijd is voor een 2de sessie 90ies hits en daarom organiseren ze vanavond Back To The 90ies XL – XL zoals in eXtra Large.

httpv://www.youtube.com/watch?v=S14XcXUNsws

The place 2 be vanavond is niet het Sportpaleis, maar Flanders Expo te Gent. Niet één zaal, maar twee zalen (hence the “XL”) vol 90ies revelations waarbij ze in één zaal de traditionele optredens doen met onder andere 2 Brothers On The 4th Floor, Coolio, Right Said Fred, Technotronic, 2 Fabiola en als special guest een reunie van Goodshape. In de andere zaal komen er DJ’s die in de jaren ’90 op hun hoogtepunt waren waarmee ik denk aan Yves De Ruyter, Jaydee, Zolex, Wout, Tofke, Marko en Philip. Het ziet er dus naar uit dat het opnieuw een party om u tegen te zeggen wordt ;-).
En het feit dat we deze keer in ware VIP-style gaan maakt het alleen nog maar plezanter. Een verslag van het event mag je morgen of overmorgen op dit blog verwachten. U komt toch ook?

1 Comment

  1. Junni

    Ik zal aanwezig zijn! VIP-style inclusief!
    .-= Junni´s last blog ..MacHeist nanoBundle 6 gratis apps te geef =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑