Telling stories for a living

Cougar Town

Het nieuwe TV-seizoen is alweer enkele maanden bezig en bij een nieuw TV-seizoen horen natuurlijk nieuwe series. Als een “sucker for good TV shows” volg ik die zaken op de voet en speur ik de websites (Fox, ABC, HBO, IMDB,…) af naar nieuwigheden.

Cougar Town

Eén van die nieuwigheden is “Cougar Town” met in de hoofdrol Courteney Cox – Monica uit Friends – waarin ze een gescheiden vrouw van 40 (met bijhorende tienerzoon) speelt die het nachtleven induikt en daarmee tot de “Cougar Club” gerekend wordt. Voor de onwetenden: “cougar” is de nickname voor oudere vrouwen die jongere mannen zoeken / verleiden. Die jongere mannen noemt men dan weer “Cups” (baby’s, welpjes) en zo is de cirkel rond. Celebrities-voorbeeld: Demi Moore en Ashton Kutcher.
Anyway, genoeg verhaallijnen om afleveringen van 25 minuten mee te vullen waarin alle clichés de revue passeren: de ex-partner die af en toe binnenvalt, problemen met de zoon die zich schaamt voor zijn moeder, de beste vriendin die zich in de steek gelaten voelt, de twintig jaar jongere collega die haar meetrekt in het nachtleven, de overbuurman die in dezelfde situatie zit als zij en waar ze stilletjes aan verliefd op wordt, haar seksleven met haar “cup”,…
Cougar Town is best leuk en grappig met luchtige verhaallijnen. Het is geen topserie waar men over vijf jaar nog over spreekt, maar het is wel ideaal als “voorgerecht”. Iets om naar te kijken voor je naar de hoofdfilm kijkt of om naar te kijken “tussen de soep en de patatten”.
Ontspannend, grappig en Cougars ;-).

5 Comments

 1. Wouter

  De serie Chuck al gezien? Of Dexter is nu ook zeker en vast de moeite om te volgen. House volg je waarschijnlijk al 🙂

 2. Unexpected

  Chuck ken ik maar nog niet gezien. Dexter heb ik het eerste seizoen gezien, maar dat ben ik eigenlijk beu nu… En House volg ik af en toe, gewoon omdat er zoveel is om naar te kijken :-).

 3. Jan

  V 2009
  Sons of Anarchy
  Flash Forward
  🙂
  .-= Jan´s last blog ..What greater what to start the day =-.

 4. Unexpected

  V 2009 en Flash Forward staan klaar om te kijken, die andere ken ik niet maar ga ik nu wel is bekijken! Thanks Jan.

 5. herm dailybits

  Via het dedicatedtv.net forum die aflveringen eens binnengehaald om te bekijken. Ziet er inderdaad een entourage-achtige serie uit voor op dode momenten.
  .-= herm dailybits´s last blog ..Shorebreak =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑