Regelmatige bezoekers van dit blog hoeven geen introductie en kennen Macheist ondertussen als een website die ze in de gaten moeten houden (of inschrijven op de nieuwsbrief). De mensen achter deze website bieden een paar keer per jaar een software bundle aan voor een zeer scherpe prijs en naarmate er meer mensen de bundle kopen, komt er extra software vrij. De voorbije jaren heb ik deze bundle al meermaals gekocht en vaak is de aankoopprijs gelijk of zelfs lager dan de prijs van één softwarepakket uit de bundle.
Af en toe organiseren ze ook een “mysterieus spelletje” waar je een raadsel moet oplossen met behulp van leuke flashgames. Op het einde van het spel vind je dan gratis software. Leuk!
Anyway, de “Macheisters” hebben weer van hun laten horen en bieden deze keer een NanoBundle aan – volledig gratis! Inderdaad, voor niks. Het enige dat je moet doen is inloggen met je account en je kan direct vijf interessante softwares downloaden en nog een zesde als er op een week tijd 500.000 mensen deze bundle claimen.
Wat zit er in de bundle:

  • ShoveBox
  • WriteRoom
  • Twitterific
  • TinyGrab
  • Hordes Of Orcs
  • Mariner Writer (alleen als er 500K of meer downloads zijn)

Persoonlijk ben ik erg geinteresseerd in WriteRoom (fullscreen, geen afleiding text-editor) en MarineWriter (deze komt pas vrij als er 500K downloads zijn), welke apart samen 75$ moeten kosten. De totale waarde van de bundle is trouwens 154$ – een vroeg kerstcadeau zeg maar!
Waar wacht je nog op? Heb je een Mac, rep je dan als de bliksem naar Macheist, log in en geniet van de gratis software.