Telling stories for a living

Social Media Addicts Association

U kent het hoogstwaarschijnlijk wel… en als u het nog niet kent, is de kans groot dat u of iemand in uw buurt er sooner rather then later mee geconfronteerd zal worden: SM Addiction. Neen, niet de parenclub editie. SM zoals in “Social Media” met daarin kanalen zoals Facebook, Twitter, Netlog en nog vele anderen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=J5TI3gzx3JA

Via Enchant̩ / Adhese kreeg ik het bestaan van de SMAA РSocial Media Addicts Association Рonder mijn neus geschoven, een zelfhulpgroep voor mensen die aan het eerder vernoemde syndroom lijden.
Oh ja, voor ik het vergeet… eigenlijk is het een website die is opgezet door de mannen van Nascom, in opdracht van Sony VAIO om hen te helpen bij de lancering van een nieuw product. Ik ben eens benieuwd… in tussentijd checken we de SMAA site natuurlijk van dichtbij.
En neen, ik ben zelf niet verslaafd aan social media. Ik blog gewoon elke dag (of toch zo goed als) en schrijf mijn hersenspinsels ook graag op Twitter en Facebook. Het feit dat ik al die kanalen ook mobiel check via mijn iPhone heeft niets te maken met verslaving en is gewoon een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

1 Comment

  1. Junni

    Fase 1 van verslaving: ontkenning 🙂
    .-= Junni´s last blog ..Mac OS X 10.5.7 update van Apple =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑