Telling stories for a living

Verlengd Weekend

De reden waarom het hier de voorbije dagen rustig bleef, is omdat ondergetekende samen met leuk gezelschap in Straatburg, Frankrijk zat. Vrijdagavond vertrokken om na vier uurtjes in te checken in ons hotel. De eerste terrasjes werden dan al gecheckt zodat we zaterdag direct op pad konden.
Doorheen de erg aangename stad gelopen, veel terrasjes gedaan, lekker gegeten, foto’s gemaakt en nog een naburig dorpje bezocht waar we opnieuw terrasjes gedaan hebben (heck, het was met momenten 32 graden celsius!). Wijnboeren bezoeken, wat oorspronkelijk “part of the plan” was, is er niet van gekomen wegens teveel leute op de terrasjes :-). Next time dan maar… want ik wil daar zeker nog terug naartoe!
Zondagnamiddag terug huiswaarts gekeerd om daarna opnieuw enkele Belgische terrasjes aan te doen en een paar (toekomstige) bouwprojecten van vrienden te gaan bekijken. Zondagavond was de pijp dus volledig uit en was het enige dat nog op de verlanglijst stond, een lekker zacht bed.
Maandag = uitslapen en tegen de middag richting verjaardagsdrink van ex-collega. Bijpraten en plezier maken met daarbij de nodige hapjes en drankjes. Ideaal!
Om het verlengd weekend in schoonheid af te sluiten nog gaan eten in het verre Limburg, in de buurt van Zolder waar ik een heerlijke “Surf & Turf” heb gegeten – een kleine filet pur met peperroomsaus & frietjes en daarnaast een halve kreeft. Mjam!

2 Comments

  1. Jan

    vraagje,
    waar kan je die surf-&turf vinden?

  2. Unexpected

    Restaurant Spork – http://www.spork.be/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑