Zoals ik in mijn vorig bericht schreef, ben ik helemaal niet zo tevreden met de klantenservice van de Belgische telecomprovider Mobistar. Naast mijn bericht op dit blog, had ik ook via Twitter mijn ongenoegen geuit over de gangsterpraktijken die ze hun permiteren en waar menig klant aan onderworpen wordt (wat af te leiden valt uit de reacties van anderen op mijn eerder bericht).
Via via kwam mijn Twitter bericht terecht bij @ismets, een mede-Twitteraar die werkzaam is bij Mobistar (niet op de klantendienst notabene!) en mijn verhaal blijkbaar heeft doorgespeeld naar de klantendienst. Hij wist me dinsdag 9 juni via Twitter te vertellen dat ze bezig zijn mijn klacht te bekijken en dat ik spoedig een update mocht verwachten. Tot op vandaag heb ik echter nog niets vernomen van Mobistar uit…
Ik heb wel een update gekregen van de ombudsman voor telecommunicatie, waar men mij wist te vertellen dat mijn klacht goed ontvangen is en dat er een dossier geopend is. Het openstaand bedrag dat ik in deze zaak betwist, de 150€ dus, moet ik niet betalen tot wanneer de zaak is uitgeklaard. Ik ben bij wet beschermd voor vier maanden zodat deurwaarders en andere waakhonden die Mobistar eventueel op mij zou kunnen afsturen, geen enkel been hebben om op te staan. Een goede zaak, die ombudsman! Bedankt!
In tussentijd wacht ik dus verder af – op nieuws van Mobistar of op nieuws van de ombudsman. Wordt dus zonder enige twijfel vervolgd…
Ik wil bij deze dan ook iedereen die gelijkaardige situaties is tegengekomen bij Mobistar (of andere providers, want ze maken zich allemaal schuldig aan deze klantonvriendelijke praktijken) aanraden om stantepede een dossier te openen bij de ombudsman voor telecommunicatie: het is gratis en u wordt goed geholpen. Baadt het niet, dan schaadt het u ook niet!