In The States is Apple begonnen met het versturen van de pre-orders van de nieuwe iPhone 3G S, precies op tijd om “beschikbaar” te zijn vanaf 17 juni – de “launch date” aan de andere kant van de oceaan. Blijkbaar waren alle pre-orders uitverkocht, wat toch maar weer aantoont hoe immens populair Apple is, ook al heeft de “S” versie niet zoveel meerwaarde ten opzichte van de gewone 3G telefoon. En al de eigenaars van een 3G moeten een “premium” betalen als ze willen overschakelen naar een 3G S – met andere woorden, de eerste exemplaren waren voorbehouden voor “nieuwe” klanten die nog niet via koppelverkoop aan AT&T gebonden waren.
Voor de mensen die hun 2-jarig contract willen omzetten van een 3G naar een 3G S model zijn er dus twee opties: ofwel extra geld op tafel leggen (meer dan het verschil tussen de twee toestellen dus) ofwel wachten tot de herst voor “upgrade deals”…
Ik ben is benieuwd hoe “slechte service” provider Mobistar het hier bij ons (alweer) gaat verknoeien op de Belgische la,ncering van de iPhone 3G S.