Het verlengd weekend is naar goede gewoonte weer voorbij gevlogen in de zin dat ik zaterdagmorgend nog gerecupereerd heb van de vorige dag (lees: halve dag terrasjes doen), zaterdagnamiddag in Haacht “city” een paar winkels bezocht heb om daar af te sluiten met lekkere spareribs bij “De Volle Pot” (achter de kerk voor de geinteresseerden). Zondag = luilekkerdag en buiten beetje op de Mac surfen en naar Parijs-Roubaix kijken is er niet veel nuttig gebeurd (of toch, ik heb de HD Digicorder opgekuisd door een marathon CSI’s te kijken).
Maandag = feestdag en toen kwamen de neefjes en nichtjes eitjes rapen. Gecombineerd met schitterend weer, stond dit garant voor een namiddag buitenzitten, badminton spelen, de D60 eens deftig proberen (met kinderen is er altijd genoeg om te fotograferen niet?) en te genieten van een lekker glas wijn. Yeah baby!
En toen was het over… snel he? Een mens zou denken dat je niets gedaan hebt en toch… het deed goed.
Op mijn positieven komen voor de eerste “nieuwe” werkdag.