Telling stories for a living

First Day

Vandaag was het zover: mijn allereerste werkdag bij de nieuwe werkgever. Om 9u werd ik verwacht en aangezien het op 4km van mijn deur is (en dan nog in de omgekeerde richting van de file!) kon ik extra lang slapen. Ik kan nu een uurtje langer slapen, rustig opstaan en douchen, ontbijten en de krant doorbladeren en dan relax naar het werk vertrekken. Fijn toch?
Anyway. Dag één is heel goed verlopen: de gebruikelijke rondleiding door het gebouw, kennismaken met al de collega’s (en de helft hun naam al vergeten zijn ondertussen, I suck at remembering names you know), de nieuwe laptop in ontvangst nemen samen met andere zaken die ik nodig heb (GSM, verzekeringen, autosleutels,…) en al een eerste korte meeting met de manager om toe te lichten wat er zo al verwacht wordt.
Tegen dat ik iedereen goed en wel ontmoet had, was het al middag en werd er dus om eten gegaan. In de tuin achter het bedrijf zijn er stoeltjes, bankjes en tafeltjes voorzien en aangezien deze middag de zon haar nog eens langs haar beste kant heeft laten zien, heb ik samen met enkele collega’s buiten gegeten! Woohoo – de zomer is op komst denk ik dan (tot ik daarnet mijn ruitenwissers op “drasch national” moest zetten om nog iets te zien op de baan).
Mijn eerste werkdag is trouwens direct ook mijn laatste volledige werkdag deze week, want morgennamiddag vertrek ik richting Stochkholm, Zweden voor een tweedaagse opleiding! Zowel het hotel als de place 2 be voor de opleiding zelf, bevinden zich in het centrum van Stockholm – ik zal dus eens kunnen proeven van deze, naar verluid, zeer mooie stad. Vrijdagavond rond een uur of elf ‘s avonds land ik alweer op Zaventem en dan kan ik het weekend in gaan. Jep, alweer weekend.
Time flies when you’re having fun. En “having fun” is op dit moment toch wel een van mijn hoofdbezigheden.

2 Comments

  1. Philip

    Veel plezier in je nieuwe job ! Al vanaf de eerste week op opleiding naar het buitenland, kunnen we niet ruilen ? 🙂

  2. Unexpected

    Thanks 🙂 Inderdaad, je hoort mij zeker niet klagen! Happy camper over here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑