Telling stories for a living

Migratieweekend

Dit weekend is er voor mij eentje van korte duur aangezien ik vandaag (zaterdag) al sinds 8u @ work ben voor een Microsoft Exchange migratie uit te voeren. Ondertussen schrijven we half zeven ‘s avonds en het ziet er naar uit dat er nog voor enkele uurtjes werk is, dus eer ik goed en wel thuis ben, is het tijd om onder de wol te kruipen.
Morgen is het zondag en daarna begint de nieuwe werkweek alweer. Al moet ik er wel direct bijvertellen dat ik buiten een extra financiรซle tegenmoetkoming, ook een hoop overuren aan de lijst toevoeg met zo een weekendinterventie. De kans is dus groot dat ik volgende een dagje recup inplan ;-).
En u, wat doet u zo al dit weekend?

5 Comments

 1. Jan

  Exchange naar iets anders? Of een upgrade? ๐Ÿ™‚
  Jans laatste blog post..Post London.

 2. Unexpected

  Eerder nieuwe klant die op eigen Exchange omgeving zat toevoegen op onze Hosted Exchange omgeving ๐Ÿ™‚

 3. Vince

  Migraties zijn meestal wel b0rked. Overlaatst een migratie moeten uitvoeren op de ISW servers. Kwam wel wat bij kijken zeg :O. Nujah, eind goed al goed zou ik zo zeggen en ik hoop dat het bij u hetzelfde geval is.

 4. G

  werken, wat anders ๐Ÿ™‚

 5. Unexpected

  wat ik me nu af zit te vragen, is dat gepost van op een Mac of niet ๐Ÿ™‚ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑