Unexpected.be

Telling stories for a living

Mac OS X Update 10.5.6

Daarvoor zei ik het nog gisteren… Apple heeft zonet een update gereleased voor zijn Mac OS X – versie 10.5.6 om precies te zijn – met een hoop bugfixes (zijn die er al 😉 ?) en verbeteringen op vlak van security en performance.
Voor de mensen die over versie 10.5.5 beschikten is het een update van 377MB, voor mensen met een oudere versie “maar” 71MB. Apart te downloaden of natuurlijk via de “software update” knop onder het appeltje.
Voor een volledige lijst van fixes, patches,… verwijs ik u trouwens graag naar Apple Insider.

1 Comment

  1. Ook op Apple kan je de officiële release vinden of course: http://support.apple.com/kb/HT3194

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑