Telling stories for a living

Mac Sites

Sinds ik mijn Macbook heb, ben ik vaneigens op zoek gegaan naar leuke websites met Apple / Mac gerelateerd nieuws, softwares, fora,… you name it. De ene site al beter dan de andere en dus vond ik dat het tijd was om een lijstje te posten van mijn tot hier toe verzamelde “must-have’s”.
Sites die ik nog zou moeten kennen, maar nog niet van afweet, kan u achterlaten in de comments.

5 Comments

 1. Jan

  Als podcasts ook goed zijn zeker twit.tv eens checken, vooral voor nieuws dan (niet alleen Mac, ook windows enzo)
  Voor de rest zou’k zeggen, zegen Quicksilver checken, superhandig vind ik zelf.
  Jans laatste blog post..De Tijdloze (#5): Where Is My Mind

 2. Unexpected

  Quicksilver is zoals Launchy op Windows als ik me niet vergis? Heb Launchy ooit geprobeerd maar toch niet zo lang volgehouden, I’ll give it a go with Silverlight once more 🙂

 3. stefan

  http://osx.iusethis.com/ gebruik ik vaak
  stefans laatste blog post..Lili lite

 4. Unexpected

  @Stefan: thanks, ziet er inderdaad interessant uit. Eens zien dat er geen pareltje van software tussen zit dat ik niet ken 😉

 5. stefan

  Vooral interessant om als je naar iets op zoek bent. Bijvoorbeeld een ftp client, de resultaten kan je dan sorteren op welke meest gebruikt wordt. Weet je meteen wat je nodig hebt. 😀 Enfin, zo gebruik ik het toch. Appfresh is ook van hen geloof ik.
  stefans laatste blog post..Lili lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑