… no play! Althans toch niet deze week, want het zijn al lange dagen geweest op het werk. Toekomen om 7u30 en naar huis gaan om 19-20-21u. Een keertje is dat niets, maar als je dat 2-3 keer op een week doet begint dat toch te wegen me dunkt. Thuis komen, eten, beetje TV kijken en gaan slapen en terug hop naar het werk. 
Al een chance dat ik de job graag doe, want anders kan ik me niet inbeelden dat iemand dat volhoudt. 
Waarom al dat werk vraagt u zich misschien af? Komend weekend gaan we onze SAN infrastructuur een opfrisbeurt geven en het voorbereidend werk vergt veel tijd.
Maar er zijn goede vooruitzichten: zondagavond, after work, richting Cirque Du Soleil en daarna een week vakantie! Yeah!
En nu ga ik is een paar serieuze schijfen opzwieren in Traktor Pro, kwestie dat ik de stoom kan aflaten he.